Keve Papír Kft.

2220 Vecsés, Bartók B. u. 21.

Telefon: +36 29 350 940 2220 Vecsés, Fö út 206.

  kevepapir.hu  |  Belépés  |  Regisztráció  |  Vásárlás menete  |  Elérhetőség  | 

 Kérjük, jelentkezen be a vásárláshoz! 

Keresés:

 
 

Termékeink:

Ajándéktárgy
Ajándéktárgy-fényképes kerámia
Ajándéktárgy-fényképes textil
Nyomtatvány

  Új vásárló regisztráció

  Amennyiben Ön nem rendelkezik egyedi belépő azonosítóval, most igényelhet hozzáférést. Töltse ki az alábbi űrlapot, és máris rendelhet termékeinkből! FONTOS! A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező! Az adatok pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, ezért kérjük, mindent helyesen adjon meg!

  Kérjük, regisztráció előtt figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat!

Kedves Ügyfelünk!

  Az alábbiakban megismerkedhet webáruházunk működésével. Rendszerünket azért hoztuk létre, hogy Önnek kényelmesebb, gyorsabb, olcsóbb rendelési lehetőséget biztosítsunk! Az idő pénz! Spóroljon költségein, vegye igénybe OnLine rendelési lehetőségünket!

Kérjük, figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat, valamint [Általános Szerződési Feltételeinket].

  

 1. Belépés / Regisztráció
  A belépéshez az Ön által megadott E-Mail címére és egyedi ügyfélkódjára lesz szükség. Ezen adatokat első vásárlásakor kapja tőlünk. Ha rendelkezik a belépéshez szükséges adatokkal, a fenti "Belépés" menüpontra kattintva bejelentkezhet rendszerünkbe. Amennyiben nem rendelkezik ilyen azonosítóval, a "Regisztráció" menüpontra kattintva regisztrálja magát a rendszerben! Az űrlap kitöltése után a megadott E-Mail címre megküldjük Önnek a vásárláshoz szükséges egyedi belépő kódját. Ha elvégezte a regisztrációt, lépjen be webáruházunkba! Fontos! Az űrlap kitöltésénél figyeljen az adatok pontosságára, mivel ezek alapján fogjuk Önnek kiállítani számláját is a rendelés lezárása után!
 2. Elfelejtett jelszó
  Amennyiben elfelejtette jelszavát, keresse elő egy előző vásárlásakor kapott Számláját, és nézze meg a Vevő adatainál található "Ügyfélkód"-ot. Ez a kód lesz az Ön belépési kódja. Ha a bizonylat előkeresése nem lehetséges, kattintson a "Belépés" menüpontra! Az oldal közepén található "Elfelejtette jelszavát?" űrlap kitöltésével lehetősége van a regisztrációkor megadott E-Mail címre elküldetni egyedi jelszavát.
 3. Belépés vendégként
  Ha Ön nem rendelkezik még egyedi azonosítóval, beléphet rendszerünkbe Vendégként. A képernyő bal oldalán látható "Termékeink" oszlopban válassza ki a megtekinteni kívánt termékcsoportot! Ekkor megjelenítheti az adott csoport termékeit: cikkszám, megnevezés, árak, kép. Rendelésre nincsen lehetőség Vendégként.
 4. Termék kiválasztása, rendelés
  Miután belépett a webáruházba, megtekintheti a termékcsoportokat. Kattintson a csoport nevére! Ekkor megjelennek az adott csoportba tartozó termékek: cikkszám, megnevezés, árak, az Ön kedvezménye százalékban, valamint a vásárláshoz szükséges "Kosárba" mező is. Ha kiválasztotta az Ön által megrendelni kívánt terméket, írja be a rendelés mennyiségét a mezőbe, majd kattintson a mellette látható gombra, vagy nyomjon Enter-t. Lapozni az oldal alján látható oldalválasztó hivatkozásokkal tud. Egy oldalon jelenleg 30 termék jelenik meg. Fontos! Amennyiben rendelését nem küldi el és kilép az oldalról, az Ön által rendelni kívánt termékeket rendszerünk megőrzi, így legközelebbi látogatásakor is láthatók lesznek a tételek.
 5. Keresés
  Az oldal tetején, bal oldalt látható "Keresés" mezőbe írja be az Ön által keresett termék bármilyen szövegrészletét! Ezután a rendszer kiválogatja Önnek a találatokat. A keresés a következő adatokban történik: cikkszám, megnevezés. Ezek után a rendelés a már ismertetett módon zajlik.
 6. Kosár tartalma
  Ha szeretné megtekinteni kosara tartalmát, kattintson az oldal tetején látható "Kosár tartalma" menüpontra! Az Ön által rendelni kívánt termékeket megtekintheti, törölhet tételeket, ürítheti a teljes kosarat, vagy elküldheti rendelését. Amennyiben egy tételt szeretne törölni, kattintson a tétel mellett jobb oldalon látható ikonra! Ha szeretné kosarának teljes tartalmát üríteni, kattintson a "Kosár ürítése" gombra!
 7. Rendelés elküldése
  Amennyiben befejezte a termékek felvitelét, zárja le rendelését! Kattintson a "Kosár tartalma" menüpontra az oldal felső részén! Ellenőrizze le a rendelni kívánt termékeket és ha mindent helyesnek talál, kattintson a "Rendelés elküldése" gombra! Ez után adja meg a szállítás igényelt módját, ellenőrizze le számlázási adatait! Amennyiben kíván, rendeléséhez megjegyzést is fűzhet! A "Tovább" gombra kattintva mégegyszer leellenőrizheti a teljes rendelést, és véglegesítheti azt. A "Rendelés elküldése" gombra kattintva fejezze be a vásárlást!
 8. Rendelés után
  Befejezés után E-Mail címére rendszerünk visszaigazoló levelet küld Önnek, hogy rendelését rögzítettük. Ezt követően munkatársunk felkeresi Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén (E-Mail, telefon), és egyezteti Önnel a szállítási feltételeket.

Sok sikert kívánunk a rendszer használatához!

Üdvözlettel: Keve Papír Kft.

  Adatlap kitöltése

  Regisztráció

Számlázási név:*

Irányítószám:*

Település:*

Közterület:*

Házszám:*

Adószám:

Fax:

Telefonszám:*

Kapcsolattartó:

E-Mail cím:*

A fent leírtakat megértettem és elfogadom.